Werken bij

werken bij

Als medewerker op De Piramide kun je het verschil maken. Wij leiden onze leerlingen op voor een volwaardige plek in de maatschappij. We gaan daarbij uit van kansen en mogelijkheden. Die geven we ook graag aan onze huidige medewerkers en nieuw talent.

De Piramide valt onder De Haagse Scholen, de stichting voor openbaar basis- en speciaal onderwijs in Den Haag. In totaal vallen 52 scholen hieronder. Volop mogelijkheden tot mobiliteit. Al deze scholen hebben een openbaar karakter, maar wel ieder hun eigen onderwijsconcept. De Piramide beseft dat onze professionals onmisbaar zijn in een kennismaatschappij als Nederland. Daarin versterken regulier en speciaal onderwijs elkaar.
Als je kiest voor een baan bij De Piramide, kunnen we jou het volgende bieden:

Begeleiding

Aan nieuwe medewerkers garanderen wij een goede opvang en begeleiding. Voor alle startende leraren is er een speciaal traject – het traineeship. Ook voor mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging! Misschien wilde je altijd al in het onderwijs werken? Met een afgeronde hbo- of wo- opleiding, kun je het zij-instroom traject doorlopen. Het traineeship bestaat uit een coachingstraject en studiebijeenkomsten met alle startende leraren voor professionalisering.

Een geweldig team

Op De Piramide werkt een geweldig team van professionals. Mensen die bewust hebben gekozen voor het speciaal onderwijs en het beste van zichzelf willen geven. Dat is een inspirerende omgeving. We geven onze medewerkers professionele ruimte, door mogelijkheden voor hen te creëren en barrières weg te nemen, passend bij onze visie. Naast begeleiding op de werkvloer, vinden wij het belangrijk als je lekker in je vel zit. Daarom organiseren we teamdagen en krijg je via onze stichting bijvoorbeeld korting op sportactiviteiten of een uitnodiging voor een fundag.

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers krijgen bij ons (over het algemeen) een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar die, bij voldoende functioneren, overgaat in een aanstelling voor onbepaalde tijd.  Voor iedere medewerker geldt dat zij hierdoor alle vakanties doorbetaald krijgen, zij een structureel inkomen hebben en een goede eindejaarsuitkering krijgen.

Cao Primair Onderwijs

Een goede cao voor het primair onderwijs maakt het mede mogelijk dat leraren, schoolleiders en onderwijsondersteuners hun werk goed kunnen doen en dat leerlingen daardoor goed onderwijs krijgen.

Vacatures

Zie deze pagina voor alle vacatures in het speciaal onderwijs bij DHS. U kunt daar zoeken op Speciaal (basis)-onderwijs voor o.a. de vacatures bij De Piramide.